25.5.08

εχω μια προταση.

Ο Μαιος τελειωνει. Λιγο οι ζεστη, λιγο η ανυπομονησια των καλοκαιρινων διακοπων, λιγο τα αποκαλυπτικα καλοκαιρινα ρουχα, κανουν την ατμοσφαιρα εκρηκτικη. Και ενω στην Ελλαδα γινεται της τρελλης (νταξει παντα γινοταν) με καθε ειδους σκανδαλα, απο διατροφικα, βλ.ουκρανικο ηλιελαιο, μεχρι ευρωπαικου επιπεδου, βλ.siemens, ενω οι Γερμανοι ξαναρχονται, ενω οι φοιτητες ξανακατεβηκαν στους δρομους για τα αυτονοητα, οι συνταξιουχοι το ιδιο, ενω ολο και περισσοτεροι απαντουν στην τρελλη ανοδο των τιμων ξηλωνοντας ΑΤΜ με μπουλντοζες (θε-οι), ενω λοιπον συμβαινουν ολα αυτα..
...λιγο οι ζεστη, λιγο η ανυπομονησια των καλοκαιρινων διακοπων, λιγο τα αποκαλυπτικα καλοκαιρινα ρουχα, οι ελληνες αποφασιζουν να ριξουν ενα αι-σιχτιρι, αλλαζουν καναλι και το ζουνε για ενα βραδυ οσο δεν παει με Eurovision. Αυτα ειναι. Δεν θα κατσω να αναλυσω τον διαγωνισμο,αλλοι το κανουν πολυ καλυτερα απο μενα, αλλα περα απο ελιτιστικους κομπλεξισμους και με πληρη συνειδηση του τι ειναι η Eurovision, μπορω να πω οτι n αν ο Νταλι ζουσε ακομα, και χτες το βραδυ εβλεπε ΝΕΤ 10 με 1, σημερα θα ετρεχε σαν τρελλος να παρει ελληνικη υπηκοοτητα κι ας ειναι Κυριακη.
Μικρα ευχαριστα διαλειμματα στο χθεσινο τριωρο γελιου (ναι χτισαμε κοιλιακους) μας προσεφεραν η Βοσνια-Ερζεγοβινη (τα σπανε) και η Γαλλια (τα-σπα-ει). Νταξει και φυσικα η Καλομοιρα που σου ρχεται να την παρεις απ'το χερι και να της προσφερεις happy meal στα Goody's.

Για την ελληνικη συμμετοχη στην Eurovision 2009 η προταση μου ειναι μια και μοναδικη:
Αννα Γούλα ΔΑΓΚΩΤΟ.


6 comments:

LaVieBohemie said...

Kai i ispania???

sophiak. said...

emm...den mou arese..:j
ase pou den katalavainw giati diale3an ton sta8h psalth na tous ekproswphsei fetos
:D

LaVieBohemie said...

Μα γιατί είναι ο θεός...

sophiak. said...

elareeeeee
oxi ego sebastien tellier dagoto
kai gia kati pio xavaletzidiko kalomoira sthn telikh! :D

Manolis Vamvounis said...

anna goula sti eurovision!

dagkwto omws :)

(aaa thanks k gia to link ;) )

sophiak. said...

hah
anna goula k ta myala sta kagela
:D